Weetmeer


Weetmeer

Lab voor data-analyse en visualisatie

Eigen initiatief, sinds 2009Alleen met de voeten in de modder houd je een goed overzicht van het speelveld. Daarom is het uitvoeren van onderzoek een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.

Deze initiatieven zijn bedoeld om de primaire bezigheden van Braxwell te ondersteunen met aanvullende praktische kennis en ervaring. Klanten kunnen van deze initiatieven gebruik maken, bijvoorbeeld in de vorm van een pilot. Hierdoor is de klant in staat op een laagdrempelige manier erving op doen, zonder grote investeringen Indien deze initiatieven uitgroeien tot volwaardige projecten, worden deze samen met de ICT-leverancier van de klant ingevuld.

Weetmeer.nl combineert de data van verschillende bestaande en openbare bronnen om tot nieuwe inzichten te komen. Geografische, demografische, politieke en economische informatie wordt zo verzameld, verwerkt en op verschillende manieren gecombineerd. Dit resulteert in verrassende uitkomsten en visualisaties, die op weetmeer.nl regelmatig gepubliceerd worden; De Politieke Landkaart is hier een mooi voorbeeld van.